Неколку корисни совети како да изгледате повисокиРастот е една од работите што ги малтретира најмногу жените, а нема како да го промениме, колку и да се обидуваме. Морковите, витамините и скоковите не помагаат, а дури и да ја наградат упорната работа, тоа нема да биде со повеќе од сантиметар-два. А тоа не е доволно …


Ова се неколку корисни, тестирани и ефикасни совети со кои ќе го издолжиме телото … барем визуелно.

Продолжува на следната страна


Страни: 1 2 3 4 5 6 7