Неколку интересни идеи – 18. начини како да бојадисате велигденски јајца (Фотографии)Велигден се приближува, а како што знаеме, јајцата треба да ги насликаме уште во четврток, а оние кои сакаат да бидат свежо приготвени, можат да го сторат тоа и во сабота.


За што и да се одлучите, не заборавајте дека првото јајце секогаш треба да биде во црвена боја.

Сега, сепак, ќе ви покажеме неколку интересни идеи со бојадисување и декорација на велигденски јајца кои, убедени сме, не сте ги виделе досега, а ќе добиете пофалби од сите роднини и пријатели.


Погледнете за што станува збор на следната страна:

Страни: 1 2