НЕКОЛКУ ДОБРИ ПРИЧИНИ ДА ГО ПОСЕТИТЕ ИСТ ГЕЈТ МОЛДЕНЕС НА LATE NIGHT SHOPPING од 21 ЈУЛИ


Неколку добри причини да го посетите Ист Гејт Мол од 21 Јули официјалниот почеток на финалната распродажба со попусти до 70% и понатаму во текот на викендот.
– Бидете први на 21 Јули и зграпчете ги најдобрите понуди, екстра намалувања на денот на Late Night Shopping!
– Добијте подарок! Во текот на попладнето на 21 од 19:00 – 21:00 пријателите на Ист Гејт Мол (Vichy, La Roche Posee, и парфемите Paco Rabanne, Carolina Herrera и Kenzo) ќе поделат подароци на посетителите.
– Уживајте во ексклузивен концерт на македонски шлагери, со Андријана Јаневска, Сашо Гигов Гиш и со оркестарот на „Полифонија“, со почеток од 21 часот!
– Пуштете ги вашите деца да се возат на вовчето, да си играат во песочното игралиште, додека вие ги разгледувате понудите низ продавниците.

Бидете во „Ист Гејт Мол“!