Неделен хороскоп од 1 до 7 февруариРетроградни команди на Меркур – забавете, препуштете се на пријатни активности и заборавете на грижите.


Овен

Марс продолжува силно да влијае на вас оваа недела, но ќе ви донесе доза на несакани емоции. Ослободете се од нив повикувајќи стар пријател од кого не сте чуле одамна.


Дури и ако наредните денови ви се чинат малку хаотични, за време на викендот постепено ќе почувствувате дека работите се подобруваат.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12