Не успеа да стигне на време – Таа успешно се породи во кола (Видео) | Lady

Не успеа да стигне на време – Таа успешно се породи во кола (Видео)


Девојка од Хјустон, на патот до болницата каде беше планирано да се породи, не успеа да стигне на време.

Таа успешно се породи во кола.

Погледнете: