Не се вљубувајте во Стрелец – Еве зоштоНе се вљубувајте во Стрелец.
Тие се лесни за љубов, но тешко се забораваат. Тие се раната што не заздравува. Тие се скршено срце … што е среќно што е скршено …

Не се вљубувајте во Стрелец.
Тие имаат харизма што ќе ве направат љубоморни. Тие носат страст што ќе ве изгори … сè додека не изгорите. Тие ќе ве натераат да плачете и да ги сакате вашите солзи … затоа што се предизвикани од нив.

Не се вљубувајте во Стрелец.
Бидејќи штом тоа ќе го направите, никогаш нема да можете да ги заборавите …

Страни: 1 2