Не се вљубувајте во Стрелец – Еве зоштоНе за вљубувајте во Стрелец.
Тие влегуваат во вашиот живот само да сфатат колку е сив кога не се дел од него. Тие ќе ви го украдат срцето, само за да откриете дека никогаш повеќе нема да биде ваш. Тие се грешка што сакате да не сте ја направиле … но оној од кого научивте многу.

Не се вљубувајте во Стрелец.
Тие се нереализирана љубов која се претвора во незаборавна љубов. Тие се спомени од минатото што ќе бидат со вас и иднината. Тие се сè што не беа, но можеа да бидат …

Не се вљубувајте во Стрелец.
Тие ќе ви покажат што не сте … но вие треба да бидете. Ќе ве натераат да сфатите дека до сега не сте знаеле како да сакате или како да живеете. Тие ќе ве инспирираат со храброст да ги извршувате вашите соништа … и ќе ве остават да ги направите сами.

Продолжуваа на следната страна:

Страни: 1 2