Не се вљубувајте во Девица, бидејќи тие …Не се вљубувај во Девица, бидејќи претставниците на овој знак се вистинските луѓе кои некогаш си ги сретнал. Нивната чесност и неспособност да кријат кои се всушност ќе те мотивираат и ти да ја покажеш својата вистинска суштина. Девицата ќе ве поттикне на работи за кои се плашите. Оние што ги сака твоето срце, но твојот ум ги негира. Ќе биде до вас кога ќе донесете одлука која ќе го промени вашиот живот. Дури и ако звучи лудо, ако тоа е нешто што навистина го сакате, тоа ќе ви помогне да стигнете таму.

Продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4