Не се среќаваат случајно – Пет типа со вселенски врскиНие сме доволно среќни да го живееме овој прекрасен живот. Имаме единствена шанса да запознаеме неверојатни луѓе и да доживееме емоции со нив за кои не се ни сомневавме дека се можни.


Сепак, некои луѓе се појавуваат во нашите животи толку чудно, толку одеднаш, станувајќи наши најблиски пријатели, без да чувствуваме дистанца и не можеме да не се прашуваме како е можно тоа? Универзумот е прекрасна и фантастична мистерија што понекогаш ни дава такви дарови – ни испраќа луѓе кои се чини дека се создадени да бидат наши пријатели, ментори, партнери, сакани, па дури и непријатели.

Понекогаш запознавањето со овие луѓе ни носи неочекувани радости и вредни лекции, други пати некои од нив имаат негативно влијание врз нашите животи, но повторно тие нè учат на важни работи.


Погледнете кои се 5-те видови вселенски односи со луѓе кои не ги среќаваме случајно, туку со однапред одредена цел.

Страни: 1 2 3 4 5 6