Не ја напушташ ! Никогаш ! За ништо, за никоја…Kако да знаеш дека вистински сакаш жена? Еден дечко да ви раскаже…
Не мешајте заљубеност ниту физичка привлечност. Се тоа е привремено. Жената мора да ја осетиш. Кога прв пат ќе ја видиш, кога прв пат ќе ја допреш. Кога прв пат со очите ќе прозбори. Убава е, но тебе повеќе те привлекува начинот на кои оди, како се смее, како поминува со прстите низ косата. Приметуваш. Ништо не може да ти избега. Поинаква е од сите предходни кои си ги имал. Сакаш да ја заштитиш.
Да ја мирисаш наутро, да ја покриваш навечер, да ја изненадуваш со ситници… Тука нема површност. Се даваш целосно, се дава и она целосно. Ја сакаш, те сака.
Таква не повредуваш, таква на престол ставаш.
Кога ќе засакаш жена, со неа планираш иднина. Спремен си да се откажеш од многу работи, знаеш дека е тоа, тоа. Не прашувај, чуда се случуваат, не се објаснуваат. А да ја најдеш онаа на која ќе и го посветиш животот е навистина чудо.

Продолжува на следната страна:

Страни: 1 2