Не ги мамат жените и се вистински „шмекери“: Еве зошто треба да бидете со маж кој е понизок од вас!Мажите кои не се високи знаат да бидат многу шармантни и повеќе се трудат околу своите партнерки. Исто така, според некои истражувања, поверни им се на жените и имаат повеќе склоности кон семејниот живот…


Поподвижни се во креветот
Пониските мажи се поподвижни и енергични, а такви се и’ во креветот, а жените тоа и тоа како го сакаат. Биле проучувани сексуалните животи на хетеросексуалните мажи во постојани врски. Со секој сантиметар висина кој го немале се зголемувала нивната подвижност во креветот.
Текстот продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4 5 6