Дали е потребно да слушнеш „Те сакам“ за да знаеш дека некој те сака?Еве некои други зборови кои може да ви го погодат срцето:)

„Добро утро.“


„Како ти помина денот?“

„Чувај се.“


„Извести ме кога ќе стигнеш, за да знам дека си добро.“

„Слатки сништа.“

„Како си?“

„Се надевам дека се чувствуваш подобро.“

„Ми недостасуваш.“

„Можеш ли да поминеш?“

„Може ли да те видам?“

„Прекрасна си.“

„Сакаш ли нешто за пиење?“

„Внимавај!“

„Што планираш?“

„Како ти поминува денот?“

„Се ќе биде во ред.“

„До тебе сум.“

„Дали ти е потребно нешто?“

„Едноставно сакав да ти го слушнам гласот.“

„Ми требаш.“

Не е потребно да слушнеш „Те сакам“, за да знаеш дека некој те сака. Слушај внимателно!! Луѓето ти кажуваат дека те сакаат многу почесто отколку што си мислиш!!

Извор: vostip.mk