Не дозволувајте да ви украдат ни еден час од животот
Една жена се пожали. Нејзиниот сопруг не и го честиташе роденденот, тој навредуваше како и обично, ја понижуваше. Тој не и купи ниту мала работа. Возрасните деца испратија порака и тоа е тоа. И еве, таа седи дома плаче. Таа наполни педесет години. Таа дефинитивно не сака да се жали. Така, за жал, се случи.

Текстот продолжува на следната страна


Страни: 1 2 3