Нарачал проститутка, на врата се појавила ќерка муnaracal prostitutka, na vrata se pojavila kerka muБИЗАРНО: Еден маж во Зимбабве си нарачал проститутка да му дојде во хотелската соба во која што престојувал. Но, животот му приредил бизарно изненадување – очекуваната проститутка испаднало дека е, ќерка му. Човекот, чие име е Titus Ncube, колабирал од шок кога ја здогледал девојката, која има 20 години и е негова ќерка.


Тој подоцна ѝ се извинил на својата сопруга, но признава дека нивниот брак минува низ „тежок период“. „Зборував со сопругата и со ќерката. Им се извинив за она што го направив.

Си го сакам семејството назад!“ Исто така вели дека ѝ простил на својата ќерка, а таа престанала да се проституира и се вратила во училишните клупи. Дополнително, нејзиниот татко ангажирал и брачен советник за да им помогне да ги пребродат тешкотиите во семејството.


Таткото, кој има и две други деца, признава дека само поради нив сѐ уште не се развел. „Без нив, мојот брак одамна ќе беше завршен. Но знам дека разводот може да предизвика големи трауми кај децата“ – вели тој. извор