Направете вака со рацете и погледнете што се случува со вашето тело


Сурија Мудра

Оваа позиција ќе ви помогне да го подобрите вашето варење и метаболизмот. Оваа техника се користи и за ниска температура на крвта и за губење на апетитот.

Страни: 1 2