Напишала илјадници книги, a ова е нејзиниот совет: Што да направите по сексот со вашиот партнер?За тоа што да се прави пред секс, има напишано илјадници книги. Но, што правите после секс? Едноставно досадно си лежите, додека заспивате? Ви нудиме нешто поинакво, освен што сте задремале.


Шепотење на зборови

По слабеењето на страста вие се наоѓате во една чудна интимна ситуација. Во овие моменти можете да си кажете нешта кои инаку не би ги кажале на никој друг. Овие моменти се исклучително сентиментални и лични – направете ги уште специјални, наместо да се свртите со грб еден кон друг и да заспиете.


Страни: 1 2 3 4 5