Наместо својата сопруга ја одвел љубовницата на натпревар, а камерата го снимила – Неговата сопруга во живо го гледала неверството (Видео)


Додека бил на фудбалски меч, еден маж од Еквадор бил откриен дека ја изневерува својата сопруга.

На пријателскиот дуел меѓу Барселона од Еквадор и екипата на Делфин, Казановата решил да ја однесе својата љубовница на натпреварот. Неговата сопруга го следела мечот и во живо видела дека мажот ја изневерува.