Наместо сопругата ја однел љубовницата на натпревар, а камерата го снимила – Неговата сопруга во живо го гледала неверството (Видео)Додека бил на фудбалски меч, еден маж од Еквадор бил откриен дека ја изневерува својата сопруга.


На пријателскиот дуел меѓу Барселона од Еквадор и екипата на Делфин, Казановата решил да ја однесе својата љубовница на натпреварот. Неговата сопруга го следела мечот и во живо видела дека мажот ја изневерува.

Погледнете го моментот на втората страна:


Страни: 1 2