Намалете 5 кг. помалку за седум дена со оваа шестдневна диетаОваа диета трае седум дена и се препорачува на оние кои треба да истопат 3 до 5 килограми за кусо време. Не е препорачлива за подолг период бидејќи не е едноставна за држење.Но, доколку стриктно се придржувате кон наведениот план на исхрана за седум дена можете да истопите цели 5 кг.


План на диетата
Прв ден

Појадок: една чаша вода со сок од лимон, 200 – 300 г свежо овошје, во 11
часот – 2 тврдо варени јајца
Ручек: чај од магдонос, 2 тврдо варени јајца, 2 домати и една малечка
краставица
Вечера: 2 тврдо варени јајца и чај од магдонос
Втор ден:
Текстот продолжува на следната страна


Страни: 1 2 3