Најважните “прв пат” во живототЖивотот е како една интересна, но неразумна сложена загатка. Важно за секој е да ги сортира деловите така што ќе се добие идеална комбинација која ќе му одговара најдобро.


Несомнено, постојат моменти, кои вреди да се запаметат вечно. А тие се :

Првиот училишен ден


Без разлика дали се работи првиот ден во училиште, или на факултет, никогаш нема да ги заборавам првите часови.

Првиот бакнеж

Човек никогаш не го заборава својот прв бакнеж, без разлика дали бил пријатен, или не сосема. По време останува само споменот од него, кој ќе го раскажувате на вашите внуци.

Првата љубов

Е, тука дури нема потреба од коментар!

Првото гласање

Првиот пат, во кој сте го искористиле своето право на глас не е за потценување. Сепак, веќе сте еден комплетен граѓанин!

Првата работа

И еве го и долгоочекуваниот момент во кој донесувате животи во свои раце …

Свадбата

Несомнено тоа е сонот за секоја девојка. Кое девојче не сака да облече бел фустан ?

Првото дете

Нема како да не се враќате кон слаткиот спомен, во кој сте го виделе вашето дете за прв пат .

Првото внуче

Ова е момент, кој ќе разбуди кај вас не само љубовен чувство, но и гордост од она што сте го постигнале во семеен план.