Најубавото време од денот се миговите поминати во кругот на најблискитеДенес е Интернационалниот Ден на Фамилиите, а еден преубав настан во Скопје ја доловува и надополнува идејата како најкорисно да се искористи времето со најсаканите на смирен, а сепак забавен начин, во време на брз животен ритам исполнет со проблеми и стрес.


Со насмевки на лицето, позитивна енергија и многу забава, ова видео ги буди најискрените емоции кај секого.