Најубавите кујни на 2014 годинаСовремената кујна е вистинско уметничко дело – современи апарати, со кои готвењето е песна, со гламурозни countertops и огромни прозорци со пријатна глетка.


Секоја година во САД Националната асоцијација за кујни и бањи (NKBA) ги рангира најубавите кујни.

Ова се финалистите за 2014 година: