Најубавите ГркинкиСите зборуваат за Грција, за долгот на земјата, за економијата. Да ја разведриме ситуацијата со позитивни теми со тоа што ќе ви покажеме 10 од најубавите Гркинки:


Елена Папаризу – За разлика од повеќето девојки на оваа листа, кои се модели, Елена е пејачка. Таа е родена и израсната во Шведска. Стана многу популарна во Европа во 2005 година, кога ја освои Евровизија со песната My Number One.

najubavigrkinki1