Најсексипилниот криминалец на светотСликата лево е поставена на Facebook страницата на американска полициска станица. Мажот е криминалец, кого тие го бараат. Најверојатно ова е најсекси виновник на светот!

Оваа фотографија со тетоважи змии има собрано над 3000 допаѓања и десетици провокативни коментари со сексуален контекст, на веб-сајтот Reddit. Таму се собрани и коментари на оваа тема.


Меѓу нив се:

“Ова е мојот сопруг!”


“Некој бил лошо момче …”

“Премногу убав е за во затвор.”

“Мажот сон – не ме интересира што злосторство извршил!”

“Во кој затвор е, сакам и мене да ме пратат таму …”

Што би рекле вие ​​за него?