Најмодерната шминка за 2017 е … да не носиш шминкаСреќна вест за дамите, кои не сакаат да ставаат тонови шминка – сега на мода е сосема природен макиаж!


Оставете ги настрана тешките сенки, заситените кармини и вештачките трепки и уживајте во својата природна убавина со сосема минимално количество фон де тен, руменило и / или спирала.

Погледнете подолу неколку одлични примери: