Најлуди секс рекорди: Некои се навистина откачениНекои од овие рекорди се навистина необични, додека други ги тестираат сите граници…
Ако некогаш сте минале часови во секс -сеанса, сте се свртеле кон партнерката и во неверување сте коментирале колку сето тоа траело чувствувајќи се навистина посебно, овие рекорди ќе ве вратат во вистинска перспектива откривајќи верност, опсесија или едноставно „лудост“ на луѓето по прашањето на сексот.
1. Најдолга мастурбација било кога
Маж со име Масанобу Сато во 2009. учествувал на Првенството во мастурбирање во склоп на Секс – конвенцијата во Сан Франциско. Неговата „игра сам со себе“ траела полни девет часа и 58. минути, а претходниот рекорд изнесувал девет часови и 33. минути.
Текстот продолжува на следната страна


Страни: 1 2 3 4 5