Најголемите светски секс рекордиКога станува збор за поставување на рекорди можеби секој од нас има некаков личен рекорд, со кој веројатно и се гордее. Но, денес споделуваме неколку шокантни светски секс рекорди, за кои не сте слушнале. Ние ве охрабруваме да не се обидувате да ги подобрите!


Најголемиот пенис во опуштена состојба е долг 24,13 см.

Рекордот за најдолга мастурбација е на Јапонец. За настанот мажот располагал со широк спектар на сексуални помагала. Крајниот резултат е 9 часа и 33 минути без прекин!


Ако мислите дека сте сексуални, едвај сте слушнале за рекордот на порно актерка, која во 2004 година во рамките на 24 часа имала сексуален однос со 919 мажи. Тоа значи дека палавницата која го носи името Лиза, менувала партнери во просек на секои 94 секунди.

Рекордот во исфрлање на семена течност ја држи човек, чии вештини успеале да достигнат цели 6 метри.


Најсилната мерена брзина на ејакулирање сперма е 68,7 км / час.

Проституцијата е позната како најстарата професија во светот. А најстарата дама која ја практикувала древната професија има 82-годишна возраст и е од Тајван.

Најстариот татко во светот е 90-годишниот индиски фармер Nanu Ram Jogi. Тој има 4 сопруги и вели дека нема намера да престане да прави деца.

Најголемиот пенис во ерекција е долг 34,29 см.

Фјодор Василиев и неговата сопруга Валентина Василиева дефинитивно ставиле рекорд во правење на бебиња. Валентина е жената која родила најмногу деца, вкупно 69! Приказната раскажува дека таа дала живот на 16 пара близнаци, седум комплети тројки и 4 комплети четиризнаци.

Најголемата секс оргија била во Јапонија. Во неа 250 мажи и 250 жени имале секс во исто време, на истото место. Покрај тоа, оргии имала и кореографијата. Значи сите парови ги следеле истите секс движења.

Најстарата порно ѕвезда е Shigeo Tokuda од Јапонија, кој е роден во далечната 1934 година. Тој ја започна својата кариера, кога веќе е пензионер. Зад себе има над 250 порно филмови.