Најчестите машки лаги во креветотМажите, но рака на срцето и жените, се случува од време на време да кажат по некоја лага пред, за време или после сексот.


Понекогаш тоа не го правиме намерно, туку само од желба да не го повредиме партнерот.

Еве ги најчестите машки лаги во креветот:


„Никогаш не ми се случило вакво нешто“

Ако нема доволна ерекција или ја губи за време на сексот, верувајте дека не му е прв пат. Му се случило и претходно.

„Само ти ме возбудуваш“

Секој просечен маж само во сеон се возбудува на секои 90 минути, а што станува збор за јаве…

„Би користел кондом, но сите ми се тесни“

Страни: 1 2