Loading...

Начинот на кој ве бакнува, го издава каков е


Бакнување на очите
Не се сомневајте во неговата љубов, ако ве бакнува на овој начин. Духовната врска не е помалку важна за него од физичката. Тој сака да ви заштити, но и да доминира над вас.

Сув бакнеж на усните
Тој е сериозен, спокоен, приземен. Не сака да се врзува емотивно и тешко се вљубува. За него жените се нешто во редот на нештата, без да вложува многу романтика.

Влажни бакнежи
Влажните бакнежи не се секогаш гаранција за силна љубов . Тој дефинитивно е страсна натура, се потклекнува на физичкото привлекување на прв поглед и придава големо значење на сексот. При сите положби, сака да биде интимен со вас.

 

Страни: 1 2