Loading...

Начинот на кој ве бакнува, го издава каков е


Не случајно родителите често ги бакнуваат децата по челото. Ако тој ве бакнува често на тој начин, значи дека сака да ве заштитува и да ви даде сигурност. Чувствата му се многу подлабоки отколку што се сомневате.

Бакнежи на вратот
Никогаш не го потценувајте овој маж, ако ве бакнува често по вратот. Тој е страствен, огнен и темпераментен, дури и ако не прави впечаток на таков. Намерите му се кристално јасни и тие значат “секс”. Не е исклучено овој човек да е добар играч со жените и да има богато искуство.

Бакнежи на образот
Ако тој сака да ве бакнува по образите, тоа значи дека се стреми кон продлабочување на односите и сака многу повеќе од физички контакт. За него односот ви е многу повеќе од секс. Романтичната суштина е шармантна, ако сте на една фреквенција.

Бакнување на увото
Тој сака да ви дава задоволство и никогаш нема да ги игнорира вашите потреби во креветот. Самиот тој ве поттикнува да си го барате своето и да ви помага да го добивате. За него предиграта не е губење на време, туку поле за докажување . Овој маж има на што да ве научи и со што да ве изненади.

Страни: 1 2