На вчерашната женска вечер, улетаа згодни разголени момциВчерашната женска вечер во киното CIneplexx помина во знакот на згодните момци кои на возбудените посетителки им делеа Veet ленти за депилација Cold wax Strips.

Припадничките на понежниот пол што дојдоа на премиерата на американската комедија Magic Mike XXL, беа повеќе од пријатно изненадени од згодните разголени момци.


Cineplexx-Magic Mike - Veet (6)

Изненадувањето беше организирано од светскиот бренд број еден за депилација Veet кој што на овој начин се обиде на скопјанки да им даде и овозможи чувство на убавина.


Cineplexx-Magic Mike - Veet (4)