На цел страв да се насмееш: Еден дечко се пошегува на сметка на земјотреситеНа цел страв да се насмееш. Еден дечко се пошегува на сметка на земјотресите.


Еве што напиша тој на својот facebook профил:

„Продавам стан во Скопје не вселен на 40 ти спрат….“


aerodrom


 

aerodrom1