На што да внимавате ако имате секс во туѓа куќаПроверете дали имате бања во собата

Ако има заедничка бања на спратот, бидете внимателни кога ќе одите натаму и како ќе бидете облечени. Не сакате да ве видат полу-голи. Не правете неред во бањата и не се задржувајте во неа.

Страни: 1 2 3 4