НА ПРВИОТ СОСТАНОК ЗАБЕЛЕЖАЛА НЕШТО СО НЕГОВИТЕ РАЦЕ. 4 МЕСЕЦИ ПОДОЦНА СЕ СЛУЧИЛО НЕШТО НЕВЕРОЈАТНОВистинската љубов е како дух, многу луѓе слушнале за неа, но ретко кој ја доживеал.

Стив и Хоуп Дезембер се меѓу ретките среќници. Кога за првпат се виделе знаеле дека се создадени еден за друг. Стив подготвил вечера, пуштил романтична музика во позадина. Тој зимски ден Хоуп се заљубила во него. Но таа нок имало уште нешто што Хоуп не го заборавила.

Таа забележала дека Стив се мачи да го отвори шишето и како многу трепери, шишето му паднало од раце и паднало на подот. Тоа му се случило и пред да ја запознае Хоуп. Посетувал многу доктори, но никој незнаел да му ја даде вистинската дијагноза.

Четири месеци после тој состанок тој добил дијагноза. Дијагнозирана му е хронична болест за која нема лек: Амиотрофна Латерална Склероза, позната како АЛС.

ljubovbolest2

Страни: 1 2 3