На колку години ќе започне твојата среќа според хороскопот?Се смета дека во животот на секој човек има период во кој се му врви по вода – работа, учење, љубов, пари… што не значи дека и во останатото време нема да е среќен, но особено во оваа фаза тревогите и негативните емоции се сведени на минимум.

Да си замислиме дека животот е еден круг поделен на четири временски сектори – детство, созревање, зрела возраст и старост. Во секој сектор има по три хороскопски знаци.

И тие хороскопски знаци се чувствуваат најсреќни во периодот кој нивниот сектор го опфаќa.

Сектор 1: 0-21 година

Хороскопски знааци: Овен, Близнаци, Бик

Продолжува на следната страна:

Страни: 1 2 3 4 5