На која повеќе и одговара: Ирина или Рита?Првото секси мини фустанче на Версаче со масивен појас го облече Ирина. Таа се појави со него пред неколку дена, поточно на 6-ти јули, на вечерен настан организиран од Vogue, во рамките на Неделата на модата во Париз.


Рита пак се појави со облеката само два дена подоцна на првата аудиција за новиот X Factor. Таа сепак за разлика од Ирина, комбинараше со долги чизми.

Дами, на која повеќе и оди облеката и чија комбинација е подобра?


rita1

rita2