На кого повеќе му одговора фустанот од H&M?Секоја година шведската компанија ги создава колекциите Conscious и Conscious Exclusive како израз на постојаната посветеност кон одржливата иднина на модата. Моделите во нив се изработени од органски материјали.

Особено впечаток ни направи дантелниот фустан од колекцијата, која е и нашиот личен фаворит од колекцијата.


Веќе ја имавме видено во февруари за време на нашиот престој во Париз. Тогаш Џесика Алба ја избра за модната ревија H & M Studio.