Loading...

На кого личи малата Мелек? Погледнете како изгледаат нејзините вистински родители


Серијата „Се викав Мелек“ носи потресна судбина на едно малечко девојче кое е жртва на семејно насилство.

Мелек досега се има појавено во повеќе серии и неколку реклами, а за улогата на Мелек таа веќе доби и награда на престижните филмски награди во Турција.

Во прилог фотографии од вистинските родители на малата Мелек :

Страни: 1 2