На какви жени паѓаат мажите?На прашањето: „На какви жени паѓаат мажите?” повеќето девојки ќе одговорат: „По сите, кои имаат убаво тело!”. И тоа донекаде е така. Само дека постојат три типа дами кои секогаш имаат предност! Ако сте една од нив, не грижете се – вие секогаш ќе бидете опкружена со машко внимание.


недостапни

Колку и да не ви се верува, една недостапна жена е многу поатрактивна од таa што изгледа лесна. Разголувањето на девојката исто така ќе привлече погледи, но не и ненадминливата желба да биде покорена. Како што веќе сме зборувале, мажите по природа се ловци. И еден потежок „плен” веднаш го зграпчува нивниот интерес. Доволно е само да им посочите дека не можат да ве имаат, и ќе ги испровоцирате да го направат и невозможното, само и само да ви го докажат спротивното.


тајно

Дали сте забележале како д-р Хаус презема само сложени случаи кои се тешки за дијагноза, бидејќи другите не му се интересни? Има многу мажи кои дејствуваат токму на ист принцип со жените. Бидејќи им се допаѓа да се откривачи! Тие се импресионираат од мистериозни девојки уште на првата средба. Едноставно обожаваат да им биде интересно и да се постојано под напон.

беспомошните

Прво ќе прецизирате дека овие девојки ги привлекуваат господата не толку сексуално, колку емотивно. Тие дури им се потребни за да ги направат да се чувствуваат мажествени и силни. Како и неговата желба да ги заштити, гушка, насочува … Само внимавајте, сето тоа има граници!