На биковите денес им треба одмор, а вагите да се опуштат и излезат со саканата личностОвен
Работа: Се што планиравте за денес, а пред се е поврзано со одмор и релаксација, може да ви го расипат некои недовршени ситници од претходниот период.


Љубов: Доколку сте задоволни од состојбата во вашиот љубовен живот, бидете активни и не дозволувајте ништо да ви пречи.

Здравје: Можна нервоза, напнатост.


Текстот продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12