Мудрите жени нема да страдаат за мажите – Попрво ќе одат на фризер, ќе пазаруваат и ќе продолжат понатамуНе е важно што прави, но ќе даде се од себе за да стане најдобрата верзија од себе. Мудрата жена нема да си дозволи да си оди по раскинувањето. Наместо тоа, таа ќе се посвети на своите пријатели и сакани, ќе вежба редовно и ќе се препушта на начини кои и носат среќа.


Таа ќе биде отворена за нови искуства и подготвена да прифати љубов кога таа ќе се појави. По раскинувањето, мудрата жена нема да се врати кај поранешните партнери, без разлика колку и да се трудат. Наместо тоа, тие ќе одат напред и ќе се отворат за нови можности.

На крајот, една мудра жена сфаќа дека раскинувањето е само еден чекор кон подобра иднина. Тоа е можност да се фокусирате на себе и да направите позитивни промени во вашиот живот. Решението да не заглавиме во минатото и да се отвориме за нови искуства и можности може да нè доведе до најдобрите работи што може да ги понуди животот.


Страни: 1 2