Му се смееле што живее во приколка во својата ќерка – Но никој не бил свесен каков рај успеал да направи во неаЏордан Мензел е татко кој направил мал рај од една камп приколка во која живее заедно со својата ќерка. Приколката е долга околу 10 метри и стара околу 40 години.

Но, тој ја изреновирал целосно внтарешноста. Погледнете како изгледа: