Можеби ќе ве изненади што сè ги пали луѓетоНајсексите работи на светот немаат многу врска со самиот секс. Дека овој изопачен парадокс е вистински, ќе ве убеди во сведочењата на многу луѓе, кои решија јавно да откријат што ги вклучува.


Сè започна кога корисник на Reddit праша: „Што е еротско за тебе што не вклучува голотија?“

Се покажа дека списокот е долг, а луѓето многу имагинативни.


„Кога некој нежно ќе ја допре мојата коса“.

“Ентузијазам. Ништо не носи поголемо задоволство отколку кога некој прави нешто со вас (не мора да биде сексуален) и во исто време е многу возбуден да го стори тоа со вас. Без разлика дали станува збор за проект, вечера во омилен ресторан, пешачење, хоби … Ако другата личност е возбудена што ќе направат нешто заедно, тоа е најеротското нешто “.


“Кога зборувам со жена и таа нежно ја губи косата зад увото. Срцето ми прескокнува секој момент”.

“Кога мажот ќе извади појас од панталоните. Секој пат кога ќе се забрза пулсот”.

“Ова го сфатив неодамна, кога сопругата и јас лежевме во кревет. Таа ме прегрна и непосредно пред да заспијам ме бакна меѓу рамената. Верувај ми, не можев повеќе да спијам”.

Продолжува на следната страна

Страни: 1 2