Молитвата што привлекува прекрасни работи во нашите животиОткако ќе ја прочитате оваа молитва, ќе има вистински чуда во вашиот живот – прекрасни настани што не можете ни да ги замислите. Ефектот е многу силен и секогаш работи. Таа е дел од книгата „Магична моќ на разумот“ од Џозеф Марфи.


Неопходно е да ја прочитате молитвата наутро и навечер, во состојба на полу-спиење.

Читајте еден месец (иако резултатите понекогаш доаѓаат порано). Молитвата прочитајте ја на следната страна.


Страни: 1 2