Моден маскенбал го отвори единаесетотто издание Моден викенд СкопјеПролетното издание на Моден викенд Скопје се отвори со моден маскенбал, вчеравечер во клубот „Станица 26″. Ревијалниот дел започнува во петок (3 април) во катната гаража „Солунски конгрес” со ревијата на Росица Мршиќ. Во прилог фотографии од модниот маскенбал.