Младоженци за првпат ја гледаат својата невеста – Погледнете ги овие емоционални моменти (Фото)Свадбениот ден е посебен за сите вљубени.

И иако сме навикнати да гледаме емоционални невести, овој пат ќе се посветиме на младоженците и за чувствата кои тие ги доживуваат, кога ќе ја видат својата љубена во невестински фустан:

 

Страни: 1 2