Младоженецот кој го расплака светот, давајќи завет на „својата“ ќеркаОваа свадба е како и секоја друга – најубава прослава среќни роднини и пријатели, прекрасна невеста и заљубен маж! Но не е се она што се чини … Или барем не за Брајан Скот, кој вели:


“Ветувам дека секогаш ќе те држам за рака и ќе бидам твоето рамо за утеха. Ветувам дека ќе ти читам приказни, ќе ти раскажувам приказни и ќе ти пеам песни секоја вечер пред да заспиеш. И најважно – ветувам дека секогаш ќе бидам до тебе, ќе те бранам, чувам ​​и секогаш, секогаш ќе те сакам! “