Младоженец направи мала грешка во свадбениот говор! Резултатот е експлозија од смеење!Причината е дека на англиски сопруга (wife) и нафора (wafer) звучат погоре подолу слично.

Младоженецот не ја зема за своја нафора, и за сметка на тоа ја „скина“ салата од смеење.

Погледнете го видеото: