Милионер се доближи до бремена жена која е вработена и ја расплака! Еве зоштоМаркус Лемонис е милионер кој самиот ги заработил парите. При снимањето на шоуто „Профитот“ тој во еден од своите маркети ја сретнал Тами која работела како менаџер на продавницата.

Тој се доближи до неа и ја расплака!

Погледнете зошто: