Мила Јововиќ во напредна бременост, истегната маица и без шминкаМила Јововиќ, актерка со српско потекло чека девојче, а папараците ја фотографираа на Божиќ во труднички стомак.

Без парче шминка, придружена од сопругот Пол Андерсон (54) и ќерката Евер (12), Мила сеуште сјае.

Јововиќ кога имала 11 години, фотографот Ричард Аведон ја забележал во рекламите на Реклон “Најпознатите жени на светот”. Во октомври 1987 година, таа била претставена на насловната страница на италијанското списание „Леи“.